Om os

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi tilbyder haveservices og tømrerarbejde
  - og alt hvad det indebærer

  Gartner og Tømrer

  Vi er et selskab startet i 2022. Vi henvender os til alle typer kunder indenfor gartner og tømrerfaget. Vi tager også entreprenør teten hvis der skal flere typer håndværkere indover.

  Vores mål er at skabe noget mere personligt hvor vi kommer kunderne ved. Vi synes det er vigtigt at samarbejde med kunden så vi når det ønskede resultat set med kundens øjne. Vi fører en god dialog hele vejen op til og igennem projektet.

  Vi informere og kommunikere. Man ved hvor vi er. Har vi en aftale bliver den overholdt og hvis noget skulle forhindre, så giver vi besked. Opstår der komplikationer med tid, materialer eller lignende, så informere vi herom.

  Vi er tre mand om driften og opstarten. En gartner, en tømrer og en med erfaring i ledelse, drift, administration og kunder.

  Vi varetager alt for dig!

  Gartner og Tømrer

  Over 20 års kombineret erfaring og ekspertise

  Bred erfaring indenfor den grønne verden, anlæg og kundekontakt.

  Speciale i haver og grønne områder

  Om det er en privat have eller et større grønt område, så er det os i vil have!

  Fokus på kunden og kundekontakt

  Det er vores kunder der afgør om det vi laver er ordenligt. Vi er ærlige og professionel rådgivning følger med i prisen.

  Få et godt tilbud og rådgivning

  Gartner og Tømrer

  Vi bygger vores tilbud op så man ved hvad det indebærer. Det er udspecificeret så man ved lidt om processerne og hvad pengene går til.

  Vi vil typisk komme ud og se projektet og tale med kunden om ønsker. Vi hjælper her med rådgivning i valg af materialer og design. Efterfølgende går vi til regnemaskinen og får sendt tilbud afsted hurtigst muligt.

  Professionel rådgivning og vejledning er gratis hos os. Vi rådgiver i form af fremtidig vedligehold så det nye projekt har så lang en levetid som muligt.

  anlæg af ny have

  Mød vores team

  Nicolai Groth

  Anlægsgartner

  Anders Laursen

  Administrator

  Christoffer Granum

  Tømrer